Magamról

Mióta az eszemet tudom, rajongok a lovak iránt.

(Na meg persze a cicákat is imádom.)

Kezdetben a rajzolás jelentette a hidat hozzájuk, lovagolni csak felnőttként kezdtem el. Talán ennek is köszönhető, hogy az irántuk érzett rajongásom kifejezőeszköze a festészet lett. A lovak mellett az állatvilág megjelenítése vonz leginkább. A festészetre hobbimként tekintek, de mint az élet egyéb területein, itt is a folyamatos fejlődésre, a maximumra törekszem. A szabadidőm jelentős részét ez tölti ki, amikor csak tehetem és ihletem is van, akkor biztos, hogy ecsetet fogok. Számomra ennél jobb kikapcsolódás nincs. Változatos technikával dolgozom, nagy kedvenceim az akvarell, pasztell és az olaj.

Sikerként könyvelem el az alább felsorolt eredményeket, megjelenési lehetőségeket. Arra vagyok különösen büszke, hogy bár tudom, szűk réteghez szólnak lovas témájú képeim, mégis nyílnak meg kapuk, ahol a célközönség elérésére lehetőségem van.

2010 óta több pályázaton is sikeresen szerepeltek festményeim (lovas, vadászati téma), illetve néhány kiállításon (akár lovas szakmai rendezvényeken, nyílt napokon) is megmutathattam munkáimat. Több mint két éven keresztül készítettem a lovasok.hu gondozásában működő Hokalovi Lónevelde internetes játék grafikáit, százat meghaladó lovas grafika készült. Szakmai újságot – Lovas Nemzet Junior –, novelláskötetet is illusztráltam már. A belső késztetés mellett, ezek a kisebb-nagyobb sikerek sarkallnak arra, hogy fessek, mert így nem csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezhetek. Célom, hogy az emberek örömüket leljék a festményeimben, ezért szívesen készítek állatportrékat felkérésre is. Amennyiben bármilyen kérdésed vagy javaslatod van, fordulj hozzám bátran!

Ha lovakról van szó, őket ajánlom: